fbpx

Webdesign

A mai felgyorsult világban az internetes felhasználók 5 másodperc alatt döntenek arról, hogy maradnak ezen a weboldalon, vagy tovább állnak. Ha a weboldala nem biztosítja az információkat gyorsan és pontosan, akkor potenciális érdeklődőket veszíthet a vállalkozása.

 


MINŐSÉG A WEBOLDAL FEJLESZTÉSBEN

A Black Belt csapata nagy gondot fordít arra, hogy a webfejlesztés során az adott oldal minősége és hatékonysága kimagasló legyen. Elemezzük ügyfeleink céljait, igényeit és a célközönségét, hogy ez alapján kidolgozzunk egy fejlesztési tervet, ami megfelel az interakcióknak, illetve a vizuális elemeknek. Munkánk során a fő szempont a kiváló minőség és folyamatos kapcsolattartás az ügyféllel.
HOGYAN ZAJLANAK A KREATÍV MUNKÁLATOK:

Ha egy teljesen új webhelyet vagy céloldalt szeretne, akkor:

1. Elemezzük a vállalkozása és a weboldal célját;
2. Megvizsgáljuk az előző weboldalát (ha van ilyen);
3. Megtervezzük az oldal szerkezetét és a felületét a felhasználói igények szem előtt tartásával;
4. Létrehozzuk a weboldalt.

A folyamat minden lépésében Ön – az ügyfél – is részt vesz azzal, hogy megosztja az elképzeléseit a csapatunkkal, hogy a végtermék az elkészültekor az elvárásainak teljesen megfeleljen.WEBOLDAL SEO SZEMPONTOK ALAPJÁN

Amellett, hogy az üzleti céljaira összpontosító weboldalt kínálunk, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy weboldala jól megtalálható legyen a Google keresőmotor számára. Egy releváns tartalommal rendelkező, felhasználóbarát weboldal sokkal nagyobb arányban jelenik meg a Google keresőben, ami nagyban segítheti a potenciális ügyfeleket, hogy megtalálják vállalkozását.

Úgy hozzuk létre weboldalát, hogy minden oldalt a rajta szereplő képekkel, szöveggel és címekkel egy “tiszta” kóddal optimalizáljuk és az oldalakat a lehető legtökéletesebben összekapcsoljuk.
WEBOLDAL KARBANTARTÁSA

A havi karbantartási terv megvásárlásán kívül dönthet úgy is, hogy velünk kívánja üzemeltetni új weboldalát. Így több ideje lesz arra, hogy vállalkozásának fejlesztésére összpontosítson, miközben mi a webhelyet gondozzuk. A rendszergazda feladatokat ügynökségünk egyik partnere végzi, megkönnyítve ezzel a projekthez szükséges modulok fejlesztését és megvalósítását.WEBES TARTALOM GYÁRTÁSA

Ha nincs ideje, ötlete a weboldal tartalmának összeállításához a Black Belt csapata ezt is megoldja Ön helyett! Függetlenül attól, hogy a szolgáltatás – vagy termékoldalára, blogra esetleg vállalkozásának közösségi oldalára szeretne megfelelő tartalmat kapni.

Ezt a tartalmat mindig úgy tervezzük, hogy figyelembe vesszük a célközönségét és a szerint optimalizáljuk, hogy a Google keresőmotorok munkáját segítse (SEO). Így a legjobb eredményeket érheti el a Webhely látogatások és a konverziók tekintetében.