fbpx

feat start

SOCIAL MEDIA MARKETING

A közösségi média marketing a közösségi oldalak megjelenésével és elterjedésével összefüggésben terjedő új marketingcsatorna típus, amellyel a fogyasztók nem egyszerűen reklámot vagy más tartalmakat kapnak, hanem a cégek közvetlenül kapcsolatba is lépnek velük, és ez közvetlenebbé teszi a kommunikációs folyamatot.

E-MAIL MARKETING

Az e-mail marketing magában foglalja az e-mail felhasználását hirdetések küldésére, értékesítésre vagy adomány gyűjtésre. Célja a hűség, a bizalom és a márkatudatosság növelése.
Hasznos a kereskedő kapcsolatának javítására a jelenlegi vagy korábbi ügyfelekkel, így ösztönözheti őket az üzlet megismétlésére.

GOOGLE ADS

A Google a világ legismertebb kereső platformja. A Google Ads gyors és egyszerű módja a jól célzott kattintás alapú (CPC) és a megjelenés alapú (CPM) hirdetésnek költségkerettől függetlenül.
A Google keresési találatai között csak szöveges hirdetéseket, míg a Display elhelyezéseken szöveges, képes és videóba ágyazott hirdetéseket egyaránt megjeleníthetünk.

TARTALOMARKETING

A tartalommarketing olyan marketingmódszerek gyűjtőneve, amelyek során tartalmat hoznuk létre és osztunk meg azért, hogy egy jól körülhatárolt és megismert potenciális ügyfélcsoport figyelmét a cég megszerezze és megtartsa, mindezzel pedig nyereséges ügyfélinterakciókat érjen el.