fbpx

Amit garantálunk!

Amit garantálunk!

Precizitás

Gondos vizsgálat, piac kutatás és a versenytársak vizsgálata előzi meg a marketing stratégia összeállítását. Munkatársaink minden apró adatot átvizsgálnak annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető legsikeresebbek legyenek az online piacon.

Tapasztalat

Csapatunk globális nagyvállalatoknál szerzett átfogó ismereteket, a hirdetési stratégiák használatáról és a határokon túl működő hirdetési stratégiákról. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően minőségi szolgáltatást biztosítunk partnereinknek.Szakértelem

Munkatársaink naprakészek az online marketing világában. Folyamatos webináriumokkal, kurzusokkal bővítjük tudásunkat és ezt párosítjuk hosszú évek tapasztalatával. Legyen a kérdés technikai vagy marketing eredetű, nem marad megválaszolatlan ügynökségünk részéről.

Megbízhatóság

Gyors reagálás, flexibilis segítségnyújtás és tájékoztatás jellegű ingyenes konzultáció kéthetente ügyfeleinkkel, valamint heti report küldése emailben, hogy partnereink naprakészek legyenek az általunk elvégzett munkáról.

Attila

Majdnem egy éven keresztül magam intéztem a marketinget, majd leszerződtünk a Black Belt-el! Az eredmények magukért beszélnek, a látogatók száma szinte azonnal a duplájára nőtt!.

Attila
Webshop tulajdonos

Peter

Fantasztikus a szolgáltatás, gyors a kommunikáció és az eredmények magukért beszélnek. Segítőkész, precíz és nagyon ügyfélbarát a csapat. Nem egy ügyfélként kezelnek a sok közül.

Peter
Ügyvezető

Zoltan

Nagyon jò az együttműködés, minden kampány a megbeszéltek alapján indul. Az oldalkövetések rohamosan nőttek vállalkozásom oldalán, miòta átadtam a kampányok kezelését. Ezzel időt és fáradtságot takarìtok meg, amiért hálás vagyok.

Zoltan
Webshop tulajdonos